Hjælp mig med at finde:

FLASKER, DOKUMENTATION og ANDET

LAD MIG HØRE FRA DIG  HVIS DU KAN HJÆLPE MIG MED NOGLE AF DE TING, SOM ER NÆVNT PÅ DENNE SIDE!
SEND MIG VENLIGST DIN BESKED VIA "SERIØS KONTAKT!",  SOM DU FINDER I MENUEN TIL VENSTRE FOR DENNE TEKST.

 

HVIS du har kendskab til denne jubilæums-annonce for SYBILLES LIVSVÆKKER , som blev bragt i en avis eller et ugeblad i 1908 - og senere (december 1991) gengivet i Glasnyt, udgivet af Glashistorisk Selskab Aalborg - så er jeg meget interesseret i at få oplyst, hvilket blad den blev bragt i.
I det hele taget er jeg meget modtagelig for oplysninger om Sybilles Livsvækker, om Frederiksberg Kemiske Fabrikker (som fremstillede "livsvækkeren") og om professor (der også burde stå i gåseøjne) Niels Peter Heskier, som tjente styrtende med penge på dette humbug-præparat!
 
Sådan ser annoncen ud - dog er den meget større i den originale udgave. Overskriften lyder: "1868! - 40 Aars Jubilæum - 1908!" - og næste linie: "Mere død end levende". Derefter følger en længere række anprisninger af produktet.

Flaske-etiketter (brugte eller ubrugte, - men gamle!) især til vin, spiritus, fødevarer og kemikalier, købes eller byttes med andre gamle ting.

Gamle annoncer (fra før 1930) i bøger, aviser og blade, har min store interesse. Det gælder annoncer for alt, som relaterer sig til flasker og deres indhold.

Gamle plakater og postkort, som reklamerer for firmaer, der handlede med varer på flasker - som f.eks. denne:

Også denne plakat fra Peter Jørgensens Vinhandel (som her er kopieret fra et postkort) er jeg interesseret i at få i original-størrelsen, som jeg ikke kender.

| Svar

Nyeste kommentarer

21.08 | 10:20

TAK! - Det må du meget gerne - og måske også til min facebook-gruppe, Antikflasker.dk

21.08 | 06:50

Kører din side endnu ? jeg har nemlig et spøgsmæl ang. tidsbestemmelse af O. Cederholm "old brandy" flasken. Ved du måske hvornår den er fra ?

19.08 | 15:19

Årstalllll??????????????

06.06 | 18:41

Nogle der kender til tidligere vinhandel:

Waage Pedersen